December 5, 2022

Foodtech investors getting their hands dirty… 

What do you get when you invite VC colleagues that all invest in high-tech fermentation, but never actually fermented themselves? A table full of enthusiastic foodtech investors getting their hands dirty… 🤗

During the event our colleague Tijl Hoefnagels introduced our guest to the hero of our fermentation story: Lactobacillus. He also shared his fermentation and drawing skills ✏️

A big shout out to Eva Anna Everloo en Thomas van den Boezem van PeakBridge VCArnout Dijkhuizen van Astanor VenturesMaarten Goossens van Anterra CapitalSilla Scheepens van Future Food FundDaan Wilms Van Kersbergen van The Yield LabCaaj Greebe van Innovation IndustriesFlorentine Fokma (Fockema Andreae) van SHIFT InvestDelphine de Brogniez van Yara Growth Ventures, Maarten Van Dam van PymwymicReynier Arendsen de Wolff en Bor Boer van Convent CapitalDaniëlla Vellinga en Pieter van der Meche van Rabo Food & Agri Innovation FundJoost Matthijssen en Maarten-Yan Wierenga van NutrecoGijs Engelen van Goeie Grutten Impact FondsRoderick Kasteel van Knop Ventures en Katie Brokmann van Triodos Investment Management for getting their hands dirty and sharing their personal experiences in the foodtech VC world.